Vartiossa

Ajankohtaisia artikkeleita tai Vartijan uutisia – vain Aikakauslehti Vartijan verkkosivustolla.

Vartija-lehtiä vuosien varrelta.
0

Tärkeää asiaa Vartijan lukijoille

Vartija täyttää kahden vuoden kuluttua 130 vuotta, mikäli Luoja suo ja viskaalit sallivat. Viskaaleilla on asiassa arvattua suurempi osa, sillä Vartijan tulevaisuus on vaarassa, eikä se ole ensisijaisesti Luojasta kiinni (voi meitä vähäuskoisia!).

Pyhäinpäivänä pamahtaa lukupaketti Vartijan sivustolle.
0

Pyhäinpäivän pamaus

Vartijan ensimmäinen e-kirja Liberaalit & konservatiivit ilmestyi lehden tilaajien luettavaksi kesän alussa. Nyt annamme sen avoimeen jakeluun kaikille kiinnostuneille ja toivomme sen herättävän mielenkiintoa ja ajatustenvaihtoa. Palaute on myös tervetullutta!

Vartijan uusi etusivu.
0

Vartijan nettisivut uudistuivat

Tervetuloa Aikakauslehti Vartijan uudistuneille verkkosivuille! Sivustolle ilmestyy uutta sisältöä aina lehden ilmestymisen aikoihin, eli suunnilleen joka toinen kuukausi. Kannattaa tilata sivuston RSS-syöte, niin pysyt kuulolla siitä, mitä tapahtuu. Täällä voit lukea myös lehden pääkirjoituksen, Stimuluksen pakinapalstan, tutustua Vartijan historiaan, antaa toimitukselle palautetta ja tilata lehden itsellesi. Ota osaa keskusteluun ja kerro mitä mieltä olet! Tästä…

Aikakauslehti Vartijan ensimmäisen numeron kansi.
0

Mitä Vartija vartioi?

Mistä kaikki alkoi? Katsaus Vartijan ohjelmaan 124 vuoden taakse paljastaa, että lehti perustettiin vastavoimaksi kasvavalle kirkkokritiikille. Vartijan perustajat halusivat edistää sitä, mikä on parhaaksi Jumalan valtakunnalle, Suomen kirkolle ja Suomen kansalle. Vartijan tarkoitus oli olla kirkkokurin ja tunnustuksen vartija. Vieläkö tehtävä on pysynyt samana?

© Vartija-lehden kannatusyhdistys 2012–2020.