Pyhäinpäivänä pamahtaa lukupaketti Vartijan sivustolle.

Pyhäinpäivän pamaus

Pyhäinpäivän pamaus valaisee kirkon ympäristöä.Vartijan ensimmäinen e-kirja Liberaalit & konservatiivit ilmestyi lehden tilaajien luettavaksi kesän alussa. Nyt annamme sen avoimeen jakeluun kaikille kiinnostuneille ja toivomme sen herättävän mielenkiintoa ja ajatustenvaihtoa. Palaute on myös tervetullutta!

Aiomme jatkaa e-kirjojen julkaisemista; seuraava on jo tekeillä ja ilmestyy samanlaisella aikataululla kuin ensimmäinenkin. Aiheen paljastamme sopivana hetkenä joskus tulevaisuudessa.

Huomisesta alkaen Vartijan nettisivu astuu uudelle aktiivisuuden tasolle. Olemme saaneet riveihimme hienon joukon blogisteja, joiden tekstejä julkaisemme varsinkin lehden numeroiden ilmestymisen väliaikoina. Huomenna ensiesiintymisen tekee Elina Kaunisto, sunnuntaina Kari Kuula. Myös me päätoimittajat kirjoitamme silloin tällöin omia blogejamme.

Säännöllisesti ilmestyvät blogit eivät jää ainoaksi uudistukseksi nettisivuilla. Julkaisemme myös kirja- ja elokuva-arvosteluita sekä ajankohtaisiin tapahtumiin liittyviä minihaastatteluita. Jokaisen uuden lehden pääkirjoitus ja Stimulus ilmestyvät vanhaan tapaan nettisivullemme.

Jos olet kiinnostunut ryhtymään Vartijan blogistiksi, ota yhteyttä meihin päätoimittajiin.

Netti-Vartijan toiminnan tehostuminen ei merkitse lehden näivettymistä, vaikka ikää Vartijalla onkin jo 124 vuotta. Lehdessä jatkamme edelleen uskon ja tiedon rajapintojen tutkimista pinnan alle porautuvien kirjoitusten avulla. Vartija tarjoaa oivan mahdollisuuden rehelliseen ja intohimoiseen mielipidekirjoittamiseen ihmisestä, uskosta ja kulttuurista jossakin Kanavan, Teologisen Aikakauskirjan ja Kotimaan välimaastossa.

Mikko Ketola ja Matti Myllykoski
Vartijan päätoimittajat


Avatar photo

Kirjoittaja

Tällä nimimerkillä julkaistaan Vartijan printtiversiossa ilmestyneitä juttuja sekä Vartijan vain verkkoon tarkoitetut artikkelit.


© Vartija-lehden kannatusyhdistys 2012–2020.