Vartijan uusi etusivu.

Vartijan nettisivut uudistuivat

Tervetuloa Aikakauslehti Vartijan uudistuneille verkkosivuille! Sivustolle ilmestyy uutta sisältöä aina lehden ilmestymisen aikoihin, eli suunnilleen joka toinen kuukausi. Kannattaa tilata sivuston RSS-syöte, niin pysyt kuulolla siitä, mitä tapahtuu.

Täällä voit lukea myös lehden pääkirjoituksen, Stimuluksen pakinapalstan, tutustua Vartijan historiaan, antaa toimitukselle palautetta ja tilata lehden itsellesi.

Ota osaa keskusteluun ja kerro mitä mieltä olet!

Tästä lähdettiin liikkeelle:

Osa Vartijan vanhasta etusivusta.

 

Ja tähän tultiin:

Vartijan uusi etusivu.

Klikkaamalla kuvaa saat halutessasi näkyviin isomman version.

Sivuston teknisenä alustana on WordPress, jonka perustamiseen ja muokkaukseen saatiin asiantuntija-apua Mari Luukkaiselta. Muuten sivuston toteutuksesta ovat vastanneet Vartijan päätoimittajat ja toimitusneuvosto.


Vartija

Kirjoittaja

Tällä nimimerkillä julkaistaan Vartijan printtiversiossa ilmestyneitä juttuja sekä Vartijan vain verkkoon tarkoitetut artikkelit.


'Vartijan nettisivut uudistuivat' kirjoitusta ei ole kommentoitu

Ole ensimmäinen kommentoija!

Haluaisitko jakaa ajatuksesi?

Kommentoidessa on tarkoitus puhua itse asiasta, ei kirjoittajista. Toimitus poistaa kirjoittajan tai muiden kommentoijien persoonaan menevät halveksuvat, loukkaavat tai vihamieliset kommentit. Jos kommentissasi on linkki, kommentti ei tule heti näkyviin, vaan toimitus tarkistaa sen. Sähköpostiosoitteesi ei tule näkyviin.

© Vartija-lehden kannatusyhdistys 2012–2017.