We Can Do It! -juliste. Kuva: Wikimedia Commons

Vartija 3/2017

Vartijan 3/2017 kansi.Irja Askola vaihtui syksyllä 2017 Teemu Laajasaloon, ja Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piispakunta on taas kokonaan miehinen. Sen kunniaksi vuoden kolmas Vartija on All female panel – artikkeleissa puheenvuoro on naisilla. Pääkirjoitus pohtii, miten naisia saataisiin piispoiksi, ja päätoimittajat kävivät haastattelemassa Irja Askolaa. Lue lisää Vartijasta!

Lataa Vartija 3/2017 (pdf)

Vartija 3/2017 sisältää seuraavat artikkelit:

Vartija ilmestyy kaikille avoimena verkkojulkaisuna. Lue myös vuoden viimeinen numero, Vartija 4/2017.

Artikkelikuvana on yhdysvaltalainen, toisen maailmansodan aikainen propagandajuliste, josta on muodostunut feministinen ikoni. Can do -meininkiä! (Kuva: Wikimedia Commons)


Vartija

Kirjoittaja

Tällä nimimerkillä julkaistaan Vartijan printtiversiossa ilmestyneitä juttuja sekä Vartijan vain verkkoon tarkoitetut artikkelit.


'Vartija 3/2017' kirjoitusta ei ole kommentoitu

Ole ensimmäinen kommentoija!

Haluaisitko jakaa ajatuksesi?

Kommentoidessa on tarkoitus puhua itse asiasta, ei kirjoittajista. Toimitus poistaa kirjoittajan tai muiden kommentoijien persoonaan menevät halveksuvat, loukkaavat tai vihamieliset kommentit. Jos kommentissasi on linkki, kommentti ei tule heti näkyviin, vaan toimitus tarkistaa sen. Sähköpostiosoitteesi ei tule näkyviin.

© Vartija-lehden kannatusyhdistys 2012–2017.